در جلسه کارگروه ماده ۱۵ عنوان شد
جلسه کارگروه ماده ۱۵ با حضور معاون فرماندار اردکان و اعضای این کارگروه در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.
 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اردکان، «مصطفی پوردهقان اردکان» در این جلسه با اشاره به ضرورت پخت نان به روش حرارت غیرمستقیم تأکید کرد: با توجه به دستورالعمل‌های استاندارد، پخت نان با حرارت مستقیم زیان‌هایی برای سلامتی شهروندان به همراه دارد و به همین دلیل کلیه متقاضیان جدید صدور پروانه کسب نانوایی ملزم به استفاده از دستگاه حرارت غیرمستقیم خواهند بود.
 
معاون فرماندار اردکان با تأکید بر این‌که مسئولین در درجه‌ی اول باید سلامت مردم را تأمین و حفظ نمایند؛ گفت: شورای آرد و نان شهرستان اردکان به‌عنوان متولّی سلامت مردم در بحث نان، با جدیت این موضوع را دنبال می‌کند و متقاضیان تمدید مجوز نانوایی نیز موظف‌اند نسبت به تبدیل سیستم حرارت مستقیم به غیرمستقیم اقدام نمایند.
 
«پوردهقان اردکان» که در جمع اعضای کارگروه ماده ۱۵ سخن می‌گفت اظهار داشت: یکی دیگر از موضوعات مهم در بحث سلامت آرد و نان مردم، استفاده از ماده پلانکیت (جوهر قند) در طبخ نان است که بنا به گزارش‌های دریافتی، در بعضی از نانوایی‌ها برای تخمیر و آماده‌سازی خمیر نان استفاده می‌شود و شبکه بهداشت شهرستان باید با تشکیل تیم بازرسی ویژه‌ی این موضوع، در صورت مشاهده با آن برخورد کند.
 
وی در این جلسه موضوع دوگانه‌شدن سوخت نانوایی‌ها را نیز مطرح و اظهار امیدواری کرد اتحادیه نانوایان تمهیدات لازم را در این خصوص به عمل آورده و تسهیلات لازم را در اختیار نانوایان قرار دهد.
 
در ادامه این جلسه مباحثی چون سهمیه آرد و مجوز احداث نانوایی‌های جدید بررسی و در خصوص آن‌ها بحث و تصمیم‌گیری شد.